Webdevelopment

Er zijn meer dan 1,5 biljoen websites die live staan op het internet. Wij maken er eentje die bijzonder is.

webdevelopment-baltius-1
webdevelopment-baltius-2
webdevelopment-baltius-3
webdevelopment-baltius-4
webdevelopment-baltius-5
webdevelopment-baltius-6

Een website waar je onmiddellijk de weg vindt

Baltius helpt je bij het bouwen van een simpele maar complete website die voldoet aan al je eisen. Hierbij houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid, SEO, responsiviteit de sector van je bedrijf. Zo’n website waar gebruikers onmiddellijk hun website is dan ook noodzakelijk wanneer je de kans op conversie zo hoog mogelijk wil maken. Ook andere factoren zoals laadsnelheid en lay-out staan op ons to do-lijstje bij het bouwen van een krachtige website. En bij die mooie website hoort uiteraaard ook een vindbaar domeinnaam met e-mailadres.

wordpress-logo

WordPress is het grootste CMS-systeem ter wereld en heeft maar liefst 27 miljoen websites live staat op het internet. De sterke gebruiksvriendelijkheid van dit platform speelt hier ongetwijfeld een grote rol in. Door het grote aanbod van thema’s is praktisch geen kennis van coderen vereist. Het lage prijskaartje en de goede vindbaarheid voor zoekmachines geven WordPress een extra pluspunt om te scoren.

Baltius is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van websites via WordPress.

wix-logo

De goede gebruiksvriendelijksheid en eenvoudige lay-out maken het mogelijk om via Wix een duidelijk website samen te stellen. Doordat geen programmeertaal te pas komt, kunnen wijzigingen snel en probleemloos worden doorgevoerd.

Heb jij een website die via Wix werd gebouwd? Dan helpt Baltius je met onderhoud en SEO.

Laten we samenwerken!

We zitten te popelen om jouw verhaal in de kijker te zetten.