Onze diensten

Ontdek hieronder wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Van A tot Z loodsen we je doorheen het project die je wil realiseren.

Wat we hele dagen doen

Naast continu bijscholen, zetten we die theorie ook om in de praktijk. Hieronder vind je waar we ons zoal mee bezighouden.

search-engine-marketing

Search Engine Marketing

Dankzij zoekmachinemarketing is het mogelijk om tussen de meer dan 1,5 miljard zoekresultaten te scoren. 

copywriting-baltius

Copywriting

Content is key om je merk top of mind te houden bij jouw doelgroep. Samen activeren we hun verborgen intenties.

emailmarketing-baltius

E-mail marketing

Anno 2021 blijft e-mail marketing een populair medium om je klanten te benaderen. Wij helpen je hierbij.

grafische-vormgeving-baltius

Grafische vormgeving

Een flyer ontwerpen, nieuw logo, productverpakking… Baltius zet jouw gedachtes om in creatief design.

social-media-marketing-baltius

Social media marketing

Sociale media wordt door jong en oud gebruikt. Ook bedrijven weten er hun klanten te vinden, maar verliezen controle over een efficiënt beheer.

marketing-automation-baltius

Marketing automation

Wij helpen je bij het uittekenen van flows en zetten die automatisering om in de praktijk. Zo kan jij je focussen op wat écht telt.

webdevelopment-baltius

Webdevelopment

Websites zijn er in alle vormen en maten. Wij helpen je bij het bouwen van een responsieve website die we ook nadien onderhouden.

geluk-zoeken-baltius

Waarin we uitblinken

Baltius gelooft niet in allround medewerkers. Daarom hameren we er sterk op om te schitteren in het aanbod die we hebben. Als er iets niet te vinden is tussen ons aanbod, betekent dat dat we hier nog meer over leren. Dat stelt ons in staat om de blijvende kwaliteit te bieden, en die nadien te behouden.

Ons aanbod stemmen we af op de voorbij werkervaringen. Dat betekent dat onze troeven als zoekmachinemarketing of grafische vormgeving reeds verschillende malen werden toegepast bij echte bedrijven. Dat wil echter niet zeggen dat webdevelopment of e-mail marketing nog in zijn kinderschoentjes staat. Ook naast het werk experimenteren we namelijk volop met de wondere wereld van digital marketing.

 

  • Search Engine Marketing
  • Webdevelopment
  • Copywriting
  • Marketing Automation
  • E-mail Marketing
  • Grafische Vormgeving
  • Social Media Marketing

Abonnees

We weten wat werkt, en wat niet.

Mensen worden constant geprikkeld met allerlei boodschappen. Onderzoek gaf aan dat de gemiddelde Europeaan dagelijks met zo’n 4000 verschillende advertenties wordt geconfronteerd. De gemiddelde Belg vergeet de meeste advertenties, want dat overaanbod aan prikkels kan niemand aan. Baltius wil hier de uitzondering op de regel zijn door je doelgroep op een unieke manier te benaderen.

Dat doen we niet zomaar. Dankzij onze ervaring waarbij we met het ene been nog studeren (letterlijk) en met het andere been werken voor verschillende bedrijven, vinden we oplossingen op maat om mensen te winnen voor je merk.

Vooraleer we aan de slag gaan met je product, nemen we eerst grondig onze tijd om elkaar te leren kennen. Om een gepaste campagne samen te stellen letten we daarom niet op de tijd. Bovendien geloven we bij Baltius niet van pakketten. Wanneer we beslissen om samen te werken, doen we dat met volle goesting en overtuiging voor jou en je merk. 

Luisteren naar jouw verhaal doen we dus met veel plezier en dat geheel kosteloos. Of wat had je anders gedacht? Ook nadien blijven we beschikbaar om de campagne op te volgen en resultaten te finetunen. We settelen niet als je niet tevreden bent.

Onze laatste projecten

Benieuwd wat al die fancy praat nu eigenlijk kan betekenen voor jou en je merk?

graphic-design-baltius-casestudy

Graphic Design

Ontdek hoe we een volledig nieuwe huisstijl ontwierpen voor BA Automative.

marketing-automation-baltius-case

Marketing automation

Ontwikkeling van een volledige flow voor een complete automatisering met emailmarketing.

sea-marketing-baltius-casestudy

Search Engine Marketing

Lancering van een SEA campagne voor evenementenbureau TWICE Entertainment uit Roeselare.

natini-logo
twice-entertainment-logo
modular-lighting-instruments
roularta-media-group-logo
toadi-logo
logo-bossuwe-baltius

Een antwoord op je vragen

Waarvoor staat Baltius?

Baltius is een acroniem voor Bert en Altius. Deze samenvoeging verwijst in de eerste plaats naar Bert Bossier, de oprichter en zaakvoerder van Baltius. Altius is Latijns voor het behalen van hogere doelen. Dat vertaalt zich in het behalen van de beste resultaten en veeleisende toekomstbeelden.

Hoeveel kosten jullie?

Baltius hanteert een uurtarief van €50 exclusief BTW. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos net als verdere support en gesprekken om up-to-date te blijven omtrent onze prestaties voor de projecten. We rekenen enkel aan voor het geleverde werk en zijn hier ook volledig transparant over. Na het kennismakingsgesprek overlopen we samen met u de samengestelde offerte. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wie is jullie doelgroep?

Wij werken uitsluitend voor Belgische bedrijven met oog op groei. Dat betekent dat zowel KMO’s als grote bedrijven bij ons terecht kunnen. De onderlinge aanpak hierin verschilt echter niet. Wij behandelen elke klant gelijk en besteden hier ook evenveel aandacht aan. Dat doen we vanaf het kennismakingsgesprek totdat we kunnen spreken van een geslaagd project.

Waar spreken we af?

Baltius is gevestigd in het West-Vlaamse Roeseloare. Onze ambities strekken zich echter tot ver daarbuiten. We maken met veel plezier de verplaatsing naar je kantoor om de verdere aanpak te bespreken. Bovendien zijn we hier ook enorm flexibel in. Heb je tijdens de werkdag geen tijd? Dan fixen we iets na de werkuren!

Klaar om erin te vliegen?

Ja? Dat horen we graag! Laten we dan snel een afspraak maken. Zo hoeven je klanten niet op hun hoger te zitten.