Cases

Ontdek hoe we bedrijven helpen met hun digitale marketing. We tonen met trots onze meest recente projecten.
Kom jij binnenkort ook in dit lijstje te staan?

Reviews

Bert is een perfectionist die niets aan het toeval overlaat. De snelheid waarmee Bert schakelt is indrukwekkend. Zonder veel woorden uitleg weet Bert precies hoe hij zijn klanten gelukkig kan maken en er telkens voor kan zorgen dat het eindresultaat van de opdracht perfect matcht met de verwachtingen van zijn klanten.

Baltius is een marketing bedrijf die doet wat er beloofd werd en steeds zijn deadlines zonder stress behaald. Een GROOT plezier om met iemand als Bert samen te werken.

Olivier Honoré

Zaakvoerder, Bossuwé

Bert has the secret power to make everyone believe he is 10 years older than he is, just by not telling his age. I was impressed from the first time we met how much knowledge, ambition, and energy Bert has. During our collaboration, he continuously lived up to that expectation. Nice work!

Mathieu Braekeveld

Operations Manager, Toadi

Bert heeft bij Toadi als vakantiewerker digitale marketeer aan de slag geweest. Bert is een type persoon waar ik liever geen review over schrijf omdat ik wil dat hij enkel bij Toadi blijft werken :-).

We zijn dan ook enorm tevreden dat Bert bij ons willen werken heeft, want Bert bezit over een grote kennis volgens zijn leeftijd. Het valt op dat Bert zijn doel serieus neemt en zich reeds enorm verdiept heeft in zijn vakkennis.

Een top speler! Met de juiste dosis ambitie, de nodige wilskracht en doorzettingsvermogen. De resultaten van Bert zijn werk waren dan ook uitmuntend.

Bedankt Bert en veel succes verder, weet dat de Toadi deur altijd open staat voor jou.

Wesley Lorrez

CEO, Toadi

Bert is een erg gedreven marketeer met interesse in alle takken van digitale marketing. Vanaf zijn eerste dag bij ons kon je meteen zijn leergierigheid ervaren. Ik was steeds heel tevreden van de kwaliteit die hij afleverde. Bert was echt een toegevoegde waarde aan ons team.
Jan Caerels

SEO Specialist, WiSEO

Bert is een assertieve en gedreven marketeer met een goede aanpak en heldere visie rond digitale marketing. Toffe samenwerking! Succes in de toekomst!

Frederik Vermeire

Zaakvoerder, WiSEO

Bert gaat altijd heel gedetailleerd te werk. Hij probeert ook steeds meer te doen dan van wat hem verwacht wordt.

Louis Van Belle

Digital Marketeer, Dewaele

Bert was een hele fijne stagiair! Hij wist zich na een korte inloopperiode te ontpoppen tot een echte meerwaarde op onze marketingafdeling. Hij werkte zelfstandig mee aan projecten en bracht goede ideeën aan. We hadden het geluk om Bert voor 2 stageperiodes bij ons te hebben en de groei was duidelijk zichtbaar.

Liesbeth Haspeslagh

Product Manager Marketing, Roularta Media Group

Wij hadden het geluk om 2x met Bert samen te werken. Tijdens zijn stage schreef hij een stappenplan uit voor een project en was daarna gedeeltelijk verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Bert weet van aanpakken. Hij werkt heel doelgericht en gestructureerd, rapporteert spontaan en goed. Hij kan erg zelfstandig werken en heeft een goede kennis van software en allerlei apps. Zijn copy skills waren ook een aangename verrassing!

Ann Van Doren

Directeur Marketing, Roularta Local Media

Bert joined the team as a summer intern. We asked him twice the following year to help us again. Always very punctual, detailed in his work and well focused to deliver what it’s asked of him. Getting things done nicely and neatly. Using creative thinking when needed. Never afraid to speak up, Bert also has the ability to bring to the table insight and suggestions for improvements. A real pleasure to work with and great help for the team!

Tiziana Di Bella

Marketing Specialist, Modular Lighting Instruments

Klanten

logo-bossuwe-baltius
natini-logo
twice-entertainment-logo
abelcare-logo
toadi-logo
roularta-media-group-logo